Wie ben ik?                                            

Ik ben moeder van twee fantastische dochters. Met mijn gezin woon ik in Leiden. Veel  plezier beleef ik aan het buiten zijn in de natuur; geregeld zijn wij samen in ons tuinhuis te vinden waar we groente verbouwen en mijn kinderen naar hartenlust kunnen ravotten in het groen.

Sinds 2008 werk ik met veel plezier als mesoloog in Amsterdam.
Hiervoor heb ik een aantal jaren als verpleegkundige gewerkt binnen verschillende werkvelden. Hiervan leerde ik dat ieder mens uniek is en iedere klacht zich anders manifesteert. Een behandeling vraagt dan ook maatwerk afgestemd op het totale individu. Als mesoloog heb ik een goed gevulde gereedschapskist om tot een persoonlijk behandelplan te kunnen komen.

Iedereen met chronische klachten kan bij mij in de praktijk terecht. Daarnaast heb ik ervaring op het gebied van kinderwens, zwangerschap en bevalling. Ook werk ik graag met kinderen. De vertrouwensband tussen kind, ouder en behandelaar heeft voor mij grote waarde.

Sinds een aantal jaren ben ik verbonden aan het kindercentrum in het Integraal Medisch Centrum. Dit is een unieke en inspirerende omgeving waar veel kennis samenkomt rondom de behandeling van kinderen.

Daarnaast begeleid ik studenten mesologie tijdens hun stage en neem ik met regelmaat zitting in de afstudeercommissie voor het beoordelen van de afstudeerwerken.

Ik ben aangesloten bij:

NRM: Nederlands Register voor Mesologie
NVVM: Nederlandse vereniging voor Mesologie
RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg 
                                                                                                                                                                                                 VBAG: Vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze                                                                                                                                                                                      AGB-codes: 90-(0)16600 praktijk,  90-038011 zorgverlener.
KvK: 27324515