Wie ben ik?                                            

Ik ben moeder van twee fantastische dochters. Met mijn gezin woon ik in Leiden. Veel  plezier beleef ik aan het buiten zijn in de natuur; geregeld zijn wij samen in ons tuinhuis te vinden waar we groente verbouwen en mijn kinderen naar hartenlust kunnen ravotten in het groen.

Sinds 2008 werk ik met veel plezier als mesoloog in Amsterdam.
Hiervoor heb ik een aantal jaren als verpleegkundige gewerkt binnen verschillende werkvelden. Hiervan leerde ik dat ieder mens uniek is en iedere klacht zich anders manifesteert. Een behandeling vraagt dan ook maatwerk afgestemd op het totale individu. Als mesoloog heb ik een goed gevulde gereedschapskist om tot een persoonlijk behandelplan te kunnen komen.

Iedereen met chronische klachten kan bij mij in de praktijk terecht. Daarnaast heb ik ervaring op het gebied van kinderwens, zwangerschap en bevalling. Ook werk ik graag met kinderen. De vertrouwensband tussen kind, ouder en behandelaar heeft voor mij grote waarde.

Sinds een aantal jaren ben ik verbonden aan het kindercentrum in het Integraal Medisch Centrum. Dit is een unieke en inspirerende omgeving waar veel kennis samenkomt rondom de behandeling van kinderen.

Daarnaast begeleid ik met heel veel plezier studenten mesologie tijdens de kliniek fase van de opleiding.

In dit vak ben je nooit uitgeleerd en ik volg dan ook zeer regelmatig bijscholingen in mijn vakgebied om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Ik ben aangesloten bij:

NRM: Nederlands Register voor Mesologie

NVVM: Nederlandse vereniging voor Mesologie

RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg     

 VBAG: Vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijze                                                           

 BTW-ID nummer: NL001572900B56                                                                                                                                   KvK: 27324515